Wie zijn wij

Ons kantoor laat zich het best beschrijven als eigentijds, laagdrempelig, klantgericht en betrokken met een wat ons betreft "No Nonsens" aanpak. Tevreden klanten, daar draait het bij ons om, ongeacht de omvang van de onderneming, de branche waarin of onder welke rechtsvorm u actief bent.

Wij gaan uit van de gedachte dat u meer mag vragen van een administratiekantoor of belastingadviseur dan alleen het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte. Goede serviceverlening, korte lijnen, regelmatige informatieverstrekking en geen "9 tot 5" mentaliteit worden door onze relaties als opvallende kenmerken genoemd van ons kantoor.

Als administratiekantoor bieden wij administratieve assistentie waar die nodig is en op een wijze die het best bij de ondernemer(ster) past. Hierbij kunnen wij u de hele administratievoering uit handen nemen of juist alleen de controle voeren indien u liever zelf boekt. U ontvangt jaarlijks van ons niet alleen een balans en resultatenrekening maar een complete jaarrapportage voorzien van een analyse van de financiŽle omstandigheid van de onderneming. Daarmee reiken wij u een extra instrument aan om een solide financieel beleid te voeren. Uiteraard zijn wij ook volledig thuis in het voeren van een adequate loonadministratie waarbij tijdig elke maand de loonstroken worden verstrekt voorzien van betaalstaten. Als belastingadviseur houden wij ons intensief bezig met de, alsmaar wijzigende, fiscale wetgevingen waar u als ondernemer mee te maken krijgt.

U wilt een vrijblijvend kennismakingsgesprek al dan niet tijdens kantooruren? Wij maken graag een afspraak met u op een moment dat ķ dit uitkomt. U vindt alle bedrijfsgegevens en een contactformulier onder de knop Contact. Wij horen graag wat u van ons verwacht.