Online boekhouden

Via onze eigen webserver krijgt u toegang tot uw eigen administratie en kunt u uw mutaties zelf bijhouden en verwerken.

Een kostenbesparend alternatief is dat u zelf de boekhouding voert waarbij wij op de achtergrond met u meekijken. Wij kunnen u hiervoor het administratiepakket van AccountView warm aanbevelen. Dit zeer gebruikersvriendelijke pakket biedt de mogelijkheid om uw administratie eenvoudig, snel en zo vaak als u wilt te laten controleren. Indien u dit wenst kunt u ook online-boekhouden via het Internet. U hebt dan de voordelen van zelf boeken, en daarbij kijken wij over uw schouder mee, waar nodig sturend of corrigerend.

Dit biedt u de mogelijkheid om 24 uur per dag inzicht te hebben in uw cijfers, terwijl wij uw administratie op onze lokatie bijhouden. Ook bestaat de mogelijkheid dat u zelf (deels) uw administratie blijft doen. Hierover maken wij vooraf duidelijke afspraken met u. Beiden werken wij dan online met dezelfde data, waardoor problemen met gegevensuitwisseling tot het verleden behoren. Tussentijdse rapportages kunt u zelf uit het pakket halen. Dit kan van beperkt tot zeer uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om uw bankboek door middel van inlezen van bankmutaties te verwerken.

De veiligheid van uw administratie wordt gewaarborgd door een dagelijkse backup. En inloggen in uw administratie kan alleen via een zwaar beveiligde toegang.